אורי מאיר-צ'יזיק הוא ד"ר להיסטוריה של הרפואה והתזונה, מקים ומנהל "המרכז להנהגת הבריאות" בקיבוץ נווה איתן, ומרצה ברחבי הארץ.
הוא גם יועץ להנהגת הבריאות ומומחה לליקוט צמחי-בר למאכל.
הוא מדריך סיורי ליקוט, מעביר סדנאות בישול בטבע ומכין ארוחות מצמחים מלוקטים.

הכשרה: מנחה קורסים וסדנאות מוכר ע"י פרמקלצ'ר ישראל

תחומי עניין ועיסוק (לפי פרח הפרמקלצ'ר):
– אחריות כלפי האדמה והטבע
– בריאות הגוף והנפש
– הסביבה הבנויה
– כלים וטכנולוגיה
– כלכלה ומימון
– תרבות חינוך ומידע
– מקרקעין‬ ‫וממשל‬ קהילה
– כלי תכנון פרמקלצ'ר והאתיקות

מאמרים

שותפויות עם מורים

שותפויות עם ארגונים

גלריית תמונות

התחברות לאתר

עדיין לא חבר? הצטרף עכשיו!